maanantai 11. tammikuuta 2010

BagJump session!

Lumilauta maajoukkue oli joululomalla treenaamassa Rukalla! Messissä mm. Peetu Piiroinen, Markku Koski ja koko muu maajoukkue. Tuplia treenattiin ahkerasti ja toivottavasti niitä nähdään sitten siellä Olympialaisissa..:)

During X-mas holiday we had a nice BagJump setup at the BatteryPark where Snowboardteam Finland was training for Olympics. More BagJump action coming up later this season.





2 kommenttia:

  1. siis mitä vittua ?? laittakaa niitä käsikaiteita ja pressibokseja sekä muita obstaakeleja. Jaksa kattoa tuota ttr harjotus rataa enään yhtään. reilit ois hyväks ttr kisojenki kiertäjällekki saatana kattokaa nyt vittu noita suomipojuja mite niiltä lähtee hansikkaast fs rok isossa ulkomaankisassa?!??!?! vaikka fs rok ja tailslidu ovat iha "basic" "kamaa" reilikappaleisiin.

    tiivistettynä: järki nyt vittu kätee saatana ei kukaa jaksa kattella tollasta suomen maajoukkueelle suunnattua parkkia.

    jos siellä ois saatana ollu niitä kaiteepalasia koko alkukauden nii ei ois kattila eikä paumola kaatu runissaa basic trikkii reiliin maailmalla.

    ja ne reilit vittu oikeesti sinne oikeesee rinteeesee vai mitä? ps kattokaaa mite ne bearilla ku on... sitte kans yks juttu viel et saatana niitte nokkien ei tartte havitella mitää maaliiton rajotteita/fis vaatimusta, et pitäs olla saatana joku 5m ramppi sitä reiliä ennen. et sää vittu rakenna 5m ramppia jos kadulla slaidaat handrailia. eikö näi ookki?

    nimimerkillä parkki kuntoon ja heti

    VastaaPoista
  2. siis mitä häh..olen niin eri linjoilla edellisen kirjoitajan kanssa. hyvä että parkissa löytyy erilaisia hyndiä ja muuta kivaa, kaikki ei ole prolaskijoita ;( Paljon vähemmän laskeneita joita kyllä on mielissään kun on hyvät nokat presseihin.
    Noista raileista en tiedä... eräs hyvä (siis oikeesti ei pelkästään kaiteen hinkkaaja) laskija totesi kun hyndiä ei ollut alkukaudesta että reilit on kyllä liian simppeliä hommaa.. neljä uutta temppua oppii päivässä joten eipä niissä hirveesti haastetta ole. ja kuten kirjoitit kaupungit on täynnä hienoja kaiteita :)

    VastaaPoista